Απολαύστε καθαρό και ακατέργαστο μέλι που συλλέχθηκε από αυτοφυή φυτά και δένδρα της Ελληνικής φύσης. Κατά την διαδικασία εξαγωγής και συσκευασίας δεν εφαρμόζεται θέρμανση και κατά συνέπεια παραμένουν ανέπαφα όλα τα πολύτιμα συστατικά του όπως ένζυμα, μεταλλικές ουσίες, κόκκοι γύρης, ζάχαρα κτλ. Η περιεκτικότητα του σε νερό είναι κάτω από 17% και έτσι το μέλι μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια ανέπαφο σε δροσερό ξηρό και σκοτεινό μέρος. Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού και δεν προκαλεί καμία αλλαγή, τόσο στη βιολογική όσο και στη θρεπτική αξία του.Ο χρόνος που θα συμβεί εξαρτάται από την αναλογία των φυσικών ζαχάρων που περιέχει το κάθε μέλι. Μπορούμε να το επαναφέρουμε στην υγρή του μορφή κρατώντας ανέπαφα όλα τα χαρακτηριστικά του αν το θερμάνουμε σε μπεν μαρί με θερμοκρασία νερού 40 έως 45 βαθμούς. Για οτιδήποτε πληροφορίες θέλετε στα τηλέφωνα 2310 763951 & 6974 32 18 15 .

15 Απρ 2010

μαρκαδόρος σημαδέματος

Αν κάποιος φίλος ξέρει τον τύπο του μαρκαδόρου για σημάδεμα βασίλισσας ας βάλει κάποια φωτογραφία. Ο Φώρης τον έχει αλλά τον κρατά μυστικό.Δεν πειράζει όμως θα έρθει να τις σημαδέψει ο ίδιος !!!

7 Απρ 2010

βασίλισσα την στιγμή της γέννας




Για πρώτη φορά μετά από δεκατρία χρόνια είδα βασίλισσα την στιγμή της γέννας και μάλιστα είχα και τον χρόνο να βγάλω και φωτογραφία . Το κινητό όμως δεν απέδωσε πολύ καλά σε μικρή απόσταση αλλά κάτι φαίνεται εάν κάνουμε δύο φορές κλικ στην εικόνα.

3 Απρ 2010

Χαλκιδικιώτικο συρμάτωμα

Μαζί με το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και μερικές φωτογραφίες από Χαλκιδικιώτικο συρμάτωμα πλαισίων . Απαιτεί περισσότερο χρόνο αλλά αξίζει τον κόπο διότι δεν ανοίγουν τα πλαίσια από κολλήματα πρόπολης μετά από λίγα χρόνια .




































1 Απρ 2010

τρόπος συγκράτησης των φύλων κερήθρας















Ίσως να σας είναι γνωστός ο τρόπος συγκράτησης των φύλων κερήθρας αλλά εχθές όταν κολλούσα κεριά σκέφτηκα να βγάλω φωτογραφίες για τυχόν κάποιους που δεν το έχουν διαβάσει σε κάποιο βιβλίο και απορούν όταν βλέπουν να πέφτουν από επάνω τα φύλλα από το βάρος των μελισσών και από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος