Απολαύστε καθαρό και ακατέργαστο μέλι που συλλέχθηκε από αυτοφυή φυτά και δένδρα της Ελληνικής φύσης. Κατά την διαδικασία εξαγωγής και συσκευασίας δεν εφαρμόζεται θέρμανση και κατά συνέπεια παραμένουν ανέπαφα όλα τα πολύτιμα συστατικά του όπως ένζυμα, μεταλλικές ουσίες, κόκκοι γύρης, ζάχαρα κτλ. Η περιεκτικότητα του σε νερό είναι κάτω από 17% και έτσι το μέλι μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια ανέπαφο σε δροσερό ξηρό και σκοτεινό μέρος. Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού και δεν προκαλεί καμία αλλαγή, τόσο στη βιολογική όσο και στη θρεπτική αξία του.Ο χρόνος που θα συμβεί εξαρτάται από την αναλογία των φυσικών ζαχάρων που περιέχει το κάθε μέλι. Μπορούμε να το επαναφέρουμε στην υγρή του μορφή κρατώντας ανέπαφα όλα τα χαρακτηριστικά του αν το θερμάνουμε σε μπεν μαρί με θερμοκρασία νερού 40 έως 45 βαθμούς. Για οτιδήποτε πληροφορίες θέλετε στα τηλέφωνα 2310 763951 & 6974 32 18 15 .

1 Δεκ 2016

Στα μελίσσια μου βάζω πάντα ναύλον από πάνω

Στα μελίσσια μου βάζω πάντα ναύλον από πάνω και πήγα σήμερα να βάλω και μόνωση έχτρα πάνω  από το ναύλον . Οι πάτοι είναι με σήτα και ανοικτοί χειμώνα καλοκαίρι.
Μέτρησα την θερμοκρασία κάτω από το ναύλον και ήταν 29 βαθμούς. κατόπιν έβαλα μόνωση και άφησα το θερμόμετρο για μισή ώρα. Αυτό που είδα δεν το πίστευα . Ανέβηκε στο 41 η θερμοκρασία με εξωτερική 3,6 βαθμούς.


1 σχόλιο:

  1. Τι μονωση εβαλες? Εγω χρησιμοποιω ανακλαστικη μεμβρανη και κηροπανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή