Ακόμα εξήντα νέα πατώματα θα μπουν στην παραγωγή αφού....
πρώτα γίνεται η πυροσφράγιση με τον κωδικό αριθμό της Διεύθυνσης γεωργίας......εξωτερικά στο σώμα και.......
εσωτερικά στα τελάρα .....
ακολουθεί βράσιμο για 20 λεπτά στο λινέλαιο ......και αφού στεγνώσουν μετά από 10 μέρες θα συνεχίσουμε με βάψιμο και τοποθέτηση κλειδιών .
η διαφορά μετά το βράσιμο στο λινέλαιο είναι ορατή.
εδώ τελειώσαμε και με τα δύο χέρια βάψιμο και μόλις στεγνώσουν τα τοποθετηθούν και τα κλειδιά