Απολαύστε καθαρό και ακατέργαστο μέλι που συλλέχθηκε από αυτοφυή φυτά και δένδρα της Ελληνικής φύσης. Κατά την διαδικασία εξαγωγής και συσκευασίας δεν εφαρμόζεται θέρμανση και κατά συνέπεια παραμένουν ανέπαφα όλα τα πολύτιμα συστατικά του όπως ένζυμα, μεταλλικές ουσίες, κόκκοι γύρης, ζάχαρα κτλ. Η περιεκτικότητα του σε νερό είναι κάτω από 17% και έτσι το μέλι μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια ανέπαφο σε δροσερό ξηρό και σκοτεινό μέρος. Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού και δεν προκαλεί καμία αλλαγή, τόσο στη βιολογική όσο και στη θρεπτική αξία του.Ο χρόνος που θα συμβεί εξαρτάται από την αναλογία των φυσικών ζαχάρων που περιέχει το κάθε μέλι. Μπορούμε να το επαναφέρουμε στην υγρή του μορφή κρατώντας ανέπαφα όλα τα χαρακτηριστικά του αν το θερμάνουμε σε μπεν μαρί με θερμοκρασία νερού 40 έως 45 βαθμούς. Για οτιδήποτε πληροφορίες θέλετε στα τηλέφωνα 2310 763951 & 6974 32 18 15 .

7 Φεβ 2011

εξήντα νέες κυψέλες


Άρχισαν οι αγορές. Συνολικά εξήντα νέες κυψέλες θα προστεθούν φέτος στο μελισσοκομείο μου . Αυτές θα βράσουν στο λινέλαιο αφού απόκτησα το κατάλληλο μεταλλικό κουτί για το βράσιμο ( λαμαρίνα 3 χιλιοστά 50 ευρώ) και πιστεύω ότι θα δω διαφορά από τις παλιές που έχω μόνο με βάψιμο. Επόμενη ανάρτηση επί του έργου προσεχώς.

17 σχόλια:

 1. Τασουλη καλοριζικες.
  Να τις γεμισεις γρηγορα μελισσακια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. γεια σου Φόρη. Το τσιπουρο που λεγαμε ποτε θα το πιουμε? Στην κοπή της πίτας του συλλογου ίσως?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μάτι να μή σας πιάσει και τους δυό σας!!!
  Τάσο καλορίζικες και να γεμίσουν μέλι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλορίζικες Τάσο,καλή δουλειά και καλά μέλια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλορίζικες και να γεμίσουν γρήγορα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τάσο καλορίζικες και γεμάτες μέλια.Καλή συνέχεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. καλορίζικες και πάντα γεμάτες μέλισσες και μέλια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ευχαριστώ για τις ευχές σας και ανταποδίδω . Ρούλη το καζάνι το έκανα σε μηχανουργείο στην περιοχή μετά τα κρατικά κτέο. Το όνομα είναι Φιλιππόπουλος Ευάγγελος και τηλ 2310 539519. Η τιμή νομίζω ότι είναι καλή διότι σε άλλους που ρώτησα μου είπαν 110 ευρώ , 75 ευρώ και 70 ευρώ . Ο Φιλιππόπουλος μου είπε 25 ευρώ μόνο στράντζα και 50 κολλημένα με argon ηλεκτροκόληση πάχος 3 χιλιοστά λαμαρίνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. φίλε σου εύχομαι του χρόνου να αγοράσεις 1000 κασόνες και να τις γεμίσεις όλες με υγιή μελισσακια!! αν βάλεις παραφίνη μέσα αντί για λινέλαιο δεν θα ήταν καλύτερο? εγώ είμαι ακόμα στην εποχή του πινέλου και έτσι παίρνω ακόμα γνώμες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Τάσο με το καλό να τις γεμίσεις όλες
  Από πού τις πήρες και πόσο ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Σου εύχομαι στο τέλος του καλοκαιριού να ξεχιλίζουν όλες από μέλισσες :)!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Mε το καλό να γεμίσουν με δυνατά μελίσσια Τάσο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ευχαριστώ για τις ευχές σας και εύχομαι οτι καλύτερο σε ολους σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Τάσο, καλορίζικες με το καλό να γεμίσουν με μέλι και με δυνατά μελίσσια καλή συνέχεια !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Τασο τις ευχες μου,μαζι με ολων των παιδιων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή