Απολαύστε καθαρό και ακατέργαστο μέλι που συλλέχθηκε από αυτοφυή φυτά και δένδρα της Ελληνικής φύσης. Κατά την διαδικασία εξαγωγής και συσκευασίας δεν εφαρμόζεται θέρμανση και κατά συνέπεια παραμένουν ανέπαφα όλα τα πολύτιμα συστατικά του όπως ένζυμα, μεταλλικές ουσίες, κόκκοι γύρης, ζάχαρα κτλ. Η περιεκτικότητα του σε νερό είναι κάτω από 17% και έτσι το μέλι μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια ανέπαφο σε δροσερό ξηρό και σκοτεινό μέρος. Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού και δεν προκαλεί καμία αλλαγή, τόσο στη βιολογική όσο και στη θρεπτική αξία του.Ο χρόνος που θα συμβεί εξαρτάται από την αναλογία των φυσικών ζαχάρων που περιέχει το κάθε μέλι. Μπορούμε να το επαναφέρουμε στην υγρή του μορφή κρατώντας ανέπαφα όλα τα χαρακτηριστικά του αν το θερμάνουμε σε μπεν μαρί με θερμοκρασία νερού 40 έως 45 βαθμούς. Για οτιδήποτε πληροφορίες θέλετε στα τηλέφωνα 2310 763951 & 6974 32 18 15 .

29 Ιουλ 2011

μετά από τον τρύγο πάω για βουτιές

Μετά από μια κοπιαστική άνοιξη στις μελισσοκομικές εργασίες έρχεται και η πληρωμή για τους κόπους και τις αγωνίες.
Τώρα συσκευασία και διάθεση των κόπων μας και ανασύνταξη για το πεύκο.

Εγώ φεύγω για βουτιές και αφήνω τον νέο μελισσοκόμο για να συνεχίσει
Καλό καλοκαίρι σε όλους σας.

6 σχόλια:

  1. Αυτο ειναι,πηραμε το μελακι μας και την κοπαναμε.
    Φιλαρακι καλες διακοπες κανε και καμια βουτια για εμας.Στο πευκο πιο δυνατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου φίλε μου .Πότε θα βρεθούμε να λύσουμε το προβλημα με το πόσα γράδα πρέπει να έχει το τσίπουρο?
    Καλά να περνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλές βουτιές και δροσερές ξάπλες στην παραλία.
    Η συνέχεια στο πεύκο θέλει δυνάμεις.
    Καλό καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή