Απολαύστε καθαρό και ακατέργαστο μέλι που συλλέχθηκε από αυτοφυή φυτά και δένδρα της Ελληνικής φύσης. Κατά την διαδικασία εξαγωγής και συσκευασίας δεν εφαρμόζεται θέρμανση και κατά συνέπεια παραμένουν ανέπαφα όλα τα πολύτιμα συστατικά του όπως ένζυμα, μεταλλικές ουσίες, κόκκοι γύρης, ζάχαρα κτλ. Η περιεκτικότητα του σε νερό είναι κάτω από 17% και έτσι το μέλι μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια ανέπαφο σε δροσερό ξηρό και σκοτεινό μέρος. Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού και δεν προκαλεί καμία αλλαγή, τόσο στη βιολογική όσο και στη θρεπτική αξία του.Ο χρόνος που θα συμβεί εξαρτάται από την αναλογία των φυσικών ζαχάρων που περιέχει το κάθε μέλι. Μπορούμε να το επαναφέρουμε στην υγρή του μορφή κρατώντας ανέπαφα όλα τα χαρακτηριστικά του αν το θερμάνουμε σε μπεν μαρί με θερμοκρασία νερού 40 έως 45 βαθμούς. Για οτιδήποτε πληροφορίες θέλετε στα τηλέφωνα 2310 763951 & 6974 32 18 15 .

22 Μαρ 2013

κέρινα βασιλοκέλια

 
Πρώτα έφτιαξα τα ξύλινα καλούπια για τα βασιλοκέλια . Το πάχος τους είναι 8 έως 9 χιλ.  Χρησιμοποίησα ξύλο κρανιάς για να είναι σκληρό στο γυαλόχαρτο .
Μετά έφτιαξα τα κέρινα βασιλοκέλια
 
Έκοψα ροδέλες από ξύλινο σκουπόξυλο
 
Τα κόλλησα με κερί

Πέρασα ξυλόβιδες στο πηχάκι για να κρεμάσω τα βασιλοκέλια



 
Και τώρα μένει να δούμε την αποδοχή που θα έχουν στο πιάσιμο από τις μέλισσες

3 σχόλια: