Απολαύστε καθαρό και ακατέργαστο μέλι που συλλέχθηκε από αυτοφυή φυτά και δένδρα της Ελληνικής φύσης. Κατά την διαδικασία εξαγωγής και συσκευασίας δεν εφαρμόζεται θέρμανση και κατά συνέπεια παραμένουν ανέπαφα όλα τα πολύτιμα συστατικά του όπως ένζυμα, μεταλλικές ουσίες, κόκκοι γύρης, ζάχαρα κτλ. Η περιεκτικότητα του σε νερό είναι κάτω από 17% και έτσι το μέλι μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια ανέπαφο σε δροσερό ξηρό και σκοτεινό μέρος. Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού και δεν προκαλεί καμία αλλαγή, τόσο στη βιολογική όσο και στη θρεπτική αξία του.Ο χρόνος που θα συμβεί εξαρτάται από την αναλογία των φυσικών ζαχάρων που περιέχει το κάθε μέλι. Μπορούμε να το επαναφέρουμε στην υγρή του μορφή κρατώντας ανέπαφα όλα τα χαρακτηριστικά του αν το θερμάνουμε σε μπεν μαρί με θερμοκρασία νερού 40 έως 45 βαθμούς. Για οτιδήποτε πληροφορίες θέλετε στα τηλέφωνα 2310 763951 & 6974 32 18 15 .

5 Μαρ 2016

νέο υλικό για το 2016



Ακόμα εξήντα νέα πατώματα θα μπουν στην παραγωγή  αφού.... 
 πρώτα γίνεται η πυροσφράγιση με τον κωδικό αριθμό της Διεύθυνσης γεωργίας......
εξωτερικά στο σώμα και.......
εσωτερικά στα τελάρα .....
 ακολουθεί βράσιμο για 20 λεπτά στο λινέλαιο ......
 και αφού στεγνώσουν μετά από 10 μέρες θα συνεχίσουμε με βάψιμο και τοποθέτηση κλειδιών .
η διαφορά μετά το βράσιμο στο λινέλαιο είναι ορατή.
εδώ τελειώσαμε και με τα δύο χέρια βάψιμο και μόλις στεγνώσουν τα τοποθετηθούν και τα κλειδιά

1 σχόλιο: