Απολαύστε καθαρό και ακατέργαστο μέλι που συλλέχθηκε από αυτοφυή φυτά και δένδρα της Ελληνικής φύσης. Κατά την διαδικασία εξαγωγής και συσκευασίας δεν εφαρμόζεται θέρμανση και κατά συνέπεια παραμένουν ανέπαφα όλα τα πολύτιμα συστατικά του όπως ένζυμα, μεταλλικές ουσίες, κόκκοι γύρης, ζάχαρα κτλ. Η περιεκτικότητα του σε νερό είναι κάτω από 17% και έτσι το μέλι μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια ανέπαφο σε δροσερό ξηρό και σκοτεινό μέρος. Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού και δεν προκαλεί καμία αλλαγή, τόσο στη βιολογική όσο και στη θρεπτική αξία του.Ο χρόνος που θα συμβεί εξαρτάται από την αναλογία των φυσικών ζαχάρων που περιέχει το κάθε μέλι. Μπορούμε να το επαναφέρουμε στην υγρή του μορφή κρατώντας ανέπαφα όλα τα χαρακτηριστικά του αν το θερμάνουμε σε μπεν μαρί με θερμοκρασία νερού 40 έως 45 βαθμούς. Για οτιδήποτε πληροφορίες θέλετε στα τηλέφωνα 2310 763951 & 6974 32 18 15 .

23 Σεπ 2017

Η ΚΥΨΕΛΗ TOP-BAR ΜΕΤΑ 2 ΜΗΝΕΣ


Πριν δύο μήνες βάλαμε ένα μελισσάκι στην Τοp-bar και παρόλη την δύσκολη περίοδο που πέρασε μπόρεσε να γίνει μελίσσι που θα ξεχειμωνιάση χωρίς πρόβλημα.



 εδώ φαίνεται ο τροφοδότης της κυψέλης

εδω εικόνα από το παράθυρο παρακολούθησης


 πολλές γλώσες με σφραγισμένο μέλι

 εδώ γλώσες με γόνους






1 σχόλιο:

  1. Καλά, τι σε έπιασε με την τοπ μπάρ; Τι να την κάνεις;
    Ρωτάω γιατί βλέπω στο διαδίκτυο ότι στο εξωτερικό, έχει πέσει μεγάλος έρωτας για την τοπ μπαρ. Τι της βρίσκετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή