Απολαύστε καθαρό και ακατέργαστο μέλι που συλλέχθηκε από αυτοφυή φυτά και δένδρα της Ελληνικής φύσης. Κατά την διαδικασία εξαγωγής και συσκευασίας δεν εφαρμόζεται θέρμανση και κατά συνέπεια παραμένουν ανέπαφα όλα τα πολύτιμα συστατικά του όπως ένζυμα, μεταλλικές ουσίες, κόκκοι γύρης, ζάχαρα κτλ. Η περιεκτικότητα του σε νερό είναι κάτω από 17% και έτσι το μέλι μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια ανέπαφο σε δροσερό ξηρό και σκοτεινό μέρος. Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού και δεν προκαλεί καμία αλλαγή, τόσο στη βιολογική όσο και στη θρεπτική αξία του.Ο χρόνος που θα συμβεί εξαρτάται από την αναλογία των φυσικών ζαχάρων που περιέχει το κάθε μέλι. Μπορούμε να το επαναφέρουμε στην υγρή του μορφή κρατώντας ανέπαφα όλα τα χαρακτηριστικά του αν το θερμάνουμε σε μπεν μαρί με θερμοκρασία νερού 40 έως 45 βαθμούς. Για οτιδήποτε πληροφορίες θέλετε στα τηλέφωνα 2310 763951 & 6974 32 18 15 .

15 Απρ 2010

μαρκαδόρος σημαδέματος

Αν κάποιος φίλος ξέρει τον τύπο του μαρκαδόρου για σημάδεμα βασίλισσας ας βάλει κάποια φωτογραφία. Ο Φώρης τον έχει αλλά τον κρατά μυστικό.Δεν πειράζει όμως θα έρθει να τις σημαδέψει ο ίδιος !!!

5 σχόλια:

  1. Τάσο ο μαρκαδόρος που χρησημοποιώ και δέν έχω κανένα πρόβλημα λέγεται uni POSCA. Τόν βρίσκεις σε κάθε καλό βιβλιοπωλείο.Τιμή γύρω στα 3 €.
    Δοκίμασέ τον .Είναι πολύ καλός.
    (Μόνο μή τον πείς και εσύ στον Φόρη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά τσιμουδιά μη το μάθει ο Φόρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδια μη με κατηγορειτε αδικα.Μπροστα στα ματια του Τασου τη σημαδεψα.Και στο κατω κατω ας με επαιρνε τηλεφωνο να με ρωτησει.
    Αλλα ετσι ειναι ριξε ριξε λασπη στο τελος κατι θα μεινει.Τασουλη θα σε τιμωρησω δεν εχει τσιπουρο.Ο μαρκαδορος ειναι οπως λεει ο Φωτης uni POSCA το χοντρο το μεγεθος.Το πιο απλο να βρεθουμε να στις σημαδεψω,δε θα σου παρω πολλα,μια παραφυαδα για καθε σημαδεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τάσο οποιοσδήποτε μαρκαδόρος που είναι ανεξίτηλος κάνει αυτός που λέει ο Φώτης είναι αρκετά καλός αυτόν χρησιμοποιώ και εγώ 1,80 τον πήρα πέρυσι και μην ξεχνάς για φέτος το χρώμα της βασίλισσας είναι το μπλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτα να σας ευχαριστήσω για την άμεση απάντηση σας στην ερώτηση μου.
    Μετά να αποκαταστήσω τον φίλο μου τον Φόρη και να πω ότι εκείνος μου άνοιξε τα μάτια για αγορά από βιβλιοπωλείο διότι εγώ είχα πάρει από μελισσοκομικά είδη με 7 ευρώ ένα μαρκαδόρο και ξεράθηκε γρήγορα. (Μάλλον φταίει που τον είχα στο αυτοκίνητο και από την ζέστη αχρηστεύθηκε) Φόρη η βασίλισσα που έβαψες πράσινη βρέθηκε εύκολα και χωρίσθηκε με δύο γόνους οπότε να συνεχίσει τα έργο της χωρίς σκέψεις για ταξίδια. Σας χαιρετώ και εύχομαι καλά αποτελέσματα με την σμηνουργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή