Απολαύστε καθαρό και ακατέργαστο μέλι που συλλέχθηκε από αυτοφυή φυτά και δένδρα της Ελληνικής φύσης. Κατά την διαδικασία εξαγωγής και συσκευασίας δεν εφαρμόζεται θέρμανση και κατά συνέπεια παραμένουν ανέπαφα όλα τα πολύτιμα συστατικά του όπως ένζυμα, μεταλλικές ουσίες, κόκκοι γύρης, ζάχαρα κτλ. Η περιεκτικότητα του σε νερό είναι κάτω από 17% και έτσι το μέλι μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια ανέπαφο σε δροσερό ξηρό και σκοτεινό μέρος. Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού και δεν προκαλεί καμία αλλαγή, τόσο στη βιολογική όσο και στη θρεπτική αξία του.Ο χρόνος που θα συμβεί εξαρτάται από την αναλογία των φυσικών ζαχάρων που περιέχει το κάθε μέλι. Μπορούμε να το επαναφέρουμε στην υγρή του μορφή κρατώντας ανέπαφα όλα τα χαρακτηριστικά του αν το θερμάνουμε σε μπεν μαρί με θερμοκρασία νερού 40 έως 45 βαθμούς. Για οτιδήποτε πληροφορίες θέλετε στα τηλέφωνα 2310 763951 & 6974 32 18 15 .

22 Μαρ 2009

ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΠΛΟΚΥΨΕΛΙΔΙΟ

Ζήλεψα από τον φίλο μου τον BEEBBC και ξεκίνησα να φτιάξω και εγώ ένα τριπλοκυψελίδιο αλλά ξεκίνησα από τους τροφοδότες। Όταν τελειώσει θα το αναρτήσω ολόκληρο3 σχόλια:

  1. Τάσο πολυεστέρας είναι αυτό?? Για να μην τρέχει ?? δεν είναι χημικό ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε κώστα δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα διότι απο ότι ξέρω απο πολυεστέρα φτιαχνουν και τεπόζιτα νερού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τάσο όταν με το καλό το φτιάξεις όλο κανε μια καλή ανάρτηση με ενδιαφέρει το θέμα...άντε και για ρεγάλο στου δίνω αυτό το blog αν δεν το ξέρεις http://dx1corfu.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή