Απολαύστε καθαρό και ακατέργαστο μέλι που συλλέχθηκε από αυτοφυή φυτά και δένδρα της Ελληνικής φύσης. Κατά την διαδικασία εξαγωγής και συσκευασίας δεν εφαρμόζεται θέρμανση και κατά συνέπεια παραμένουν ανέπαφα όλα τα πολύτιμα συστατικά του όπως ένζυμα, μεταλλικές ουσίες, κόκκοι γύρης, ζάχαρα κτλ. Η περιεκτικότητα του σε νερό είναι κάτω από 17% και έτσι το μέλι μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια ανέπαφο σε δροσερό ξηρό και σκοτεινό μέρος. Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού και δεν προκαλεί καμία αλλαγή, τόσο στη βιολογική όσο και στη θρεπτική αξία του.Ο χρόνος που θα συμβεί εξαρτάται από την αναλογία των φυσικών ζαχάρων που περιέχει το κάθε μέλι. Μπορούμε να το επαναφέρουμε στην υγρή του μορφή κρατώντας ανέπαφα όλα τα χαρακτηριστικά του αν το θερμάνουμε σε μπεν μαρί με θερμοκρασία νερού 40 έως 45 βαθμούς. Για οτιδήποτε πληροφορίες θέλετε στα τηλέφωνα 2310 763951 & 6974 32 18 15 .

15 Δεκ 2009

Ρολό απολέπισης

ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ .ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΤΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΑΣ ΡΩΤΩ!!
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ .Τάσος

7 σχόλια:

  1. Φίλε Τάσο είναι πολύ-πολύ ερασιτεχνικό, για λίγα πλαίσια και μόνο για άσπρες κηρήθρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τασο ειναι καλό και μπορείς αν βγάλεις τοπλαστικο και βάλεις ρόλο μπορείς και να βάψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. auto to ergaleio hrisimopoiite gia apolepisi mayron kai palion kirithron, pou einai diskolo na apolepistoun me maxeri, ego hrisimopoio tin tsougrana.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ για τις απαντησεις φιλοι μου.
    Την άνοιξη πρώτα ο Θεός θα κάνω και εγώ δοκιμή. Σίγουρα όμως θα είναι ζεστό και το μαχαίρι του ατμού που έχω και με βόλεψε πολύ.
    Υ.Γ. Βeebbc Τάσο δεν γράφεις αν μπορει να βάψει και τοιχους ή μόνο για κυψέλες hi hi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tασο ενας φιλος ειπε οτι θα μου κανει δωρο μαχαιρι ατμου.Οταν μου το φερει ευχαριστως στο δανειζω.Νασαι καλα ,καλες γιορτες με υγεια και χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τάσο
    αν και ερασιτέχνης τολμώ να πώ πώς το ρολό κάνει δουλειά στα καλοκαιρινά πλαίσια/μέλια,που είναι πολύρευστά.
    Τις καλύτερες ευχές σε σένα και στην οικογένεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τις ευχες μου σε ολα τα παιδια και τις οικογενειες τους,ξερετε και εμεις θελαμε να δοκιμασουμε κατι χωρις θερμοτητα,φετος ο ενας τρυγος εγινε με ατμομαχαιρο και ειχαμε για φυλτρο πανι,ο αλλος τρυγος εγινε με πιρουνα και το μελι το φυλτραραμε με το φυλτρο που διχνει ο Τασος,σας πληροφορω υπηρχε διαφορα και στην οψη καιτην γευση και αρωματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή