Απολαύστε καθαρό και ακατέργαστο μέλι που συλλέχθηκε από αυτοφυή φυτά και δένδρα της Ελληνικής φύσης. Κατά την διαδικασία εξαγωγής και συσκευασίας δεν εφαρμόζεται θέρμανση και κατά συνέπεια παραμένουν ανέπαφα όλα τα πολύτιμα συστατικά του όπως ένζυμα, μεταλλικές ουσίες, κόκκοι γύρης, ζάχαρα κτλ. Η περιεκτικότητα του σε νερό είναι κάτω από 17% και έτσι το μέλι μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια ανέπαφο σε δροσερό ξηρό και σκοτεινό μέρος. Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού και δεν προκαλεί καμία αλλαγή, τόσο στη βιολογική όσο και στη θρεπτική αξία του.Ο χρόνος που θα συμβεί εξαρτάται από την αναλογία των φυσικών ζαχάρων που περιέχει το κάθε μέλι. Μπορούμε να το επαναφέρουμε στην υγρή του μορφή κρατώντας ανέπαφα όλα τα χαρακτηριστικά του αν το θερμάνουμε σε μπεν μαρί με θερμοκρασία νερού 40 έως 45 βαθμούς. Για οτιδήποτε πληροφορίες θέλετε στα τηλέφωνα 2310 763951 & 6974 32 18 15 .

30 Νοε 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ


Σήμερα 1 Δεκεμβρίου γιορτάζουμε όλοι αφού γιορτάζει ο προστάτης της μελισσοκομίας
Χρόνια πολλά συνάδελφοι και καλή μελισσοκομική χρονιά

4 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά!
    Καλό και ευλογημένο μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρονια πολλα,υγεια σε ολους τους μελισσοκομους και τα μελισσακια μας,τις οικογενειες και ολο τον κοσμο!

    Αγαπητε φιλε,χθες βραδυ μου εφερε ο φιλος ταχυδρομος,το δωρο σου,ηρθε απο HONG KONG,να φανταστεις ακομα δεν το ανοιξα,φτιαχνω Αργω ,να βαλω αυριο κατι μικρα μελισσακια.

    Θα κανω αναρτησεις και με την Αργω και με το οργανο,σε ευχαριστω πολυ!!!

    ΥΓ. Το ξερετε οι Θεσνικοις,οτι το Σαββατο απο 1030-1730 εχει στο ΑΠΘ για τον βασιλικο πολτο,για ριξε συρμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το εμαθα αλλα εχω δουλεια το πρωϊ. Θα ηταν πολυ καλο να ακουσω τις ομηλίες αλλα βλεπεις Σάββατο και πρωϊ ειναι λίγο δυσκολο
    Σε χαιρετω φιλε Βαγγελη
    ΥΓ εχω κοψει τα ξυλα για μια αργω εδω και τεσσερα χρονια αλλα ακομη δεν την μονταρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή