Απολαύστε καθαρό και ακατέργαστο μέλι που συλλέχθηκε από αυτοφυή φυτά και δένδρα της Ελληνικής φύσης. Κατά την διαδικασία εξαγωγής και συσκευασίας δεν εφαρμόζεται θέρμανση και κατά συνέπεια παραμένουν ανέπαφα όλα τα πολύτιμα συστατικά του όπως ένζυμα, μεταλλικές ουσίες, κόκκοι γύρης, ζάχαρα κτλ. Η περιεκτικότητα του σε νερό είναι κάτω από 17% και έτσι το μέλι μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια ανέπαφο σε δροσερό ξηρό και σκοτεινό μέρος. Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού και δεν προκαλεί καμία αλλαγή, τόσο στη βιολογική όσο και στη θρεπτική αξία του.Ο χρόνος που θα συμβεί εξαρτάται από την αναλογία των φυσικών ζαχάρων που περιέχει το κάθε μέλι. Μπορούμε να το επαναφέρουμε στην υγρή του μορφή κρατώντας ανέπαφα όλα τα χαρακτηριστικά του αν το θερμάνουμε σε μπεν μαρί με θερμοκρασία νερού 40 έως 45 βαθμούς. Για οτιδήποτε πληροφορίες θέλετε στα τηλέφωνα 2310 763951 & 6974 32 18 15 .

13 Δεκ 2010

ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ


ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΙΧΝΗΛΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.
Στις δικές μου κυψέλες εκτός την πυροσφράγηση γράφω τον αριθμό με μεγάλα γράμματα μαζί με τηλεφωνά για να φαίνεται από μακριά.
Έχω παρατήρηση σε κάποιες κυψέλες να μην μπορείς να διαβάσεις το νούμερο ακόμη και από το ένα μέτρο.
Όταν λοιπόν βλέπουμε κάποιο ύποπτο μελισσοκομείο κρατάμε τον αριθμό του ή το τηλέφωνο του αν έχει και ψάχνουμε στο αρχείο κλεμμένων .
Αν τύχει και βγάλει κάτι στην αναζήτηση για σκέψου τι τσιπούρα θα πιούμε
Μπράβο στον ιχνηλάτη

2 σχόλια:

  1. Τασο οι ιδεες του Παναγιωτη ειναι και εξυπνες και χρησιμες.
    Μπραβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ.
    Όμως βασική προϋπόθεση είναι όλοι μας να ενδιαφερόμαστε και να κοιτάμε τα διπλανά μελισσοκομεία τι κωδικό έχουν, κι μετά να ελέγχουμε στο μπλόκ αν αυτές είναι καταχωρημένες ώς κλεμμένες.
    Όχι να ενδιαφερθούμε ΜΟΝΟΝ όταν κάποιος κλέψει εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή