Μετά από 2 ώρες στην κατάψυξη τα άδεια τελάρα τοποθετήθηκαν σε ειδικές κλούβες με ψηλή σήτα για να προστατευτούν από τον κηρόσκορο . Πέντε χρόνια που ακολουθώ αυτόν τον τρόπο συντήρησης δεν είχα ποτέ ούτε μία χαλασμένη κηρήθρα την άνοιξη. Με τον αερισμό επίσης δεν υπάρχει φόβος να μουχλιάσουν από την υγρασία της κατάψυξης. Ακόμη και στα πατώματα που τα άφησα και ενδιάμεσα έβαλα εφημερίδα δεν είχα πρόβλημα από την υγρασία, αφού η εφημερίδα την τράβηξε

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου