Απολαύστε καθαρό και ακατέργαστο μέλι που συλλέχθηκε από αυτοφυή φυτά και δένδρα της Ελληνικής φύσης. Κατά την διαδικασία εξαγωγής και συσκευασίας δεν εφαρμόζεται θέρμανση και κατά συνέπεια παραμένουν ανέπαφα όλα τα πολύτιμα συστατικά του όπως ένζυμα, μεταλλικές ουσίες, κόκκοι γύρης, ζάχαρα κτλ. Η περιεκτικότητα του σε νερό είναι κάτω από 17% και έτσι το μέλι μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια ανέπαφο σε δροσερό ξηρό και σκοτεινό μέρος. Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού και δεν προκαλεί καμία αλλαγή, τόσο στη βιολογική όσο και στη θρεπτική αξία του.Ο χρόνος που θα συμβεί εξαρτάται από την αναλογία των φυσικών ζαχάρων που περιέχει το κάθε μέλι. Μπορούμε να το επαναφέρουμε στην υγρή του μορφή κρατώντας ανέπαφα όλα τα χαρακτηριστικά του αν το θερμάνουμε σε μπεν μαρί με θερμοκρασία νερού 40 έως 45 βαθμούς. Για οτιδήποτε πληροφορίες θέλετε στα τηλέφωνα 2310 763951 & 6974 32 18 15 .

3 Σεπ 2011

αν δεν βρέξει θα στάξει

Οι παλιοί μελισσοκόμοι λένε ότι « αν δεν βρέξει θα στάξει » το πεύκο.
Στην Χαλκιδική όμως έκανε πλημμύρα στο πρώτο βάρεμα , και τυχεροί όσοι το εκμεταλλεύτηκαν .
Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει το ίδιο καλά και το δεύτερο βάρεμα μαζί με λίγο βροχή να γόνεψουν τα μελισσάκια μας .


Η μεταφορά στο πεύκο 11-8-2011


Ο τρύγος 1-9-2011 Και το αποτέλεσμα 3-9-2011

2 σχόλια:

  1. Γεια σου Τασο παντα τετοια,θα μιλησουμε τηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο Τασο παντα τετοια.Τελικα το τρειλερ πλεον ειναι μικρο για σενα.Εμεις περιμενουμε το 2ο βαρεμα αν και οπως βλεπω απο τα σημαδια δεν εκοψε καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή