Απολαύστε καθαρό και ακατέργαστο μέλι που συλλέχθηκε από αυτοφυή φυτά και δένδρα της Ελληνικής φύσης. Κατά την διαδικασία εξαγωγής και συσκευασίας δεν εφαρμόζεται θέρμανση και κατά συνέπεια παραμένουν ανέπαφα όλα τα πολύτιμα συστατικά του όπως ένζυμα, μεταλλικές ουσίες, κόκκοι γύρης, ζάχαρα κτλ. Η περιεκτικότητα του σε νερό είναι κάτω από 17% και έτσι το μέλι μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια ανέπαφο σε δροσερό ξηρό και σκοτεινό μέρος.Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού και δεν προκαλεί καμία αλλαγή, τόσο στη βιολογική όσο και στη θρεπτική αξία του.Ο χρόνος που θα συμβεί εξαρτάται από την αναλογία των φυσικών ζαχάρων που περιέχει το κάθε μέλι.Μπορούμε να το επαναφέρουμε στην υγρή του μορφή κρατώντας ανέπαφα όλα τα χαρακτηριστικά του αν το θερμάνουμε σε μπεν μαρί με θερμοκρασία νερού 40 έως 45 βαθμούς. Για οτιδήποτε πληροφορίες θέλετε στα τηλέφωνα 2310 763951 & 6974 32 18 15 .
Δεν μου λές, μιά και έχουμε τις ίδιες μούρλες, πώς θα γίνει να πάρω SV? Τώρα βλέπω ότι δυσκολεύουν τα πράγματα, οι εξετάσεις γίνονται πιό δύσκολες ... τι να διαβάσω ο άσχετος;
παναγιωτη πρεπει να πας σε καποιο συλλογο και να παρακολουθησεις μαθηματα. οι εξετασεις θα γινουν με ερωτησεις σε pc οπως στο διπλωμα οδηγησης. πιστευω οτι αξιζει να ασχοληθεις. 73s( σημαινει πολλα χαιρετισματα)
Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα νέο blog που έχει σκοπό την ενημέρωση των αναγνωστών του για όλα τα θέματα που αφορούν την μελισσοκομία. Το νέο αυτό blog έχει την ονομασία e-kypseli.blogspot.com και έχει δημιουργηθεί με πολύ όρεξη και αγάπη για τους λάτρεις της μελισσοκομίας. Σίγουρα μια επίσκεψη στο νέο μας blog θα μας έκανε πολύ χαρούμενους.
Σου το εύχομαι ολόψυχα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι χωρίς πλάκα, σε βλέπω εκεί κάπου μεταξύ 2015 και 2020!
Το τελευταιο θα ειναι λιγο μικρο για τον ογκο του μελισσοκομειου σου.Παντως ευχομαι να τα καταφερεις.
ΑπάντησηΔιαγραφήεσυ να εισαι καλα και τα αλλα αστα μονα τους. χωρις βιασυνη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλοτάξιδο και φορτωμένο με πολλά μέλια φίλε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΧα! με έκανες και γέλασα:) Κάνε αυτό που κάνεις όσο πιό καλά μπορείς , και τα άλλα άστα στον θεό. Μια χαρά θα πάς.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν μου λές, μιά και έχουμε τις ίδιες μούρλες, πώς θα γίνει να πάρω SV? Τώρα βλέπω ότι δυσκολεύουν τα πράγματα, οι εξετάσεις γίνονται πιό δύσκολες ... τι να διαβάσω ο άσχετος;
ΑπάντησηΔιαγραφήΦοβερά μηχανήματα βλέπω στην φωτογραφία.
παναγιωτη πρεπει να πας σε καποιο συλλογο και να παρακολουθησεις μαθηματα. οι εξετασεις θα γινουν με ερωτησεις σε pc οπως στο διπλωμα οδηγησης. πιστευω οτι αξιζει να ασχοληθεις.
ΑπάντησηΔιαγραφή73s( σημαινει πολλα χαιρετισματα)
Την σειρά την έχεις πάρει και δεν γελάμε σου εύχομαι και ακόμα παραπέρα
ΑπάντησηΔιαγραφήΣου εύχομαι να πετύχεις το στόχο όπως στην εικόνα και μάλιστα το όχημα να έχει και συρόμενο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα νέο blog που έχει σκοπό την ενημέρωση των αναγνωστών του για όλα τα θέματα που αφορούν την μελισσοκομία. Το νέο αυτό blog έχει την ονομασία e-kypseli.blogspot.com και έχει δημιουργηθεί με πολύ όρεξη και αγάπη για τους λάτρεις της μελισσοκομίας. Σίγουρα μια επίσκεψη στο νέο μας blog θα μας έκανε πολύ χαρούμενους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΘερμές ευχαριστίες!
e-kypseli.blogspot.com
ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΓΩ ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΤΟ «ΚΑΛΙΟ ΓΑΪΔΟΥΡΟΔΕΝΕ ΠΑΡΑ ΓΑΪΟΥΡΟΓΥΡΕΥΕ» ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ.!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλορίζικο ρε φιλαράκι!!!! Και καλοτάξιδο να είναι !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο όχημα!!! Σου εύχομαι να του "σπάσεις" τις αναρτήσεις από τα πολλά μέλια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαρίστω και στα δικά σου !!!!
Διαγραφή