Απολαύστε καθαρό και ακατέργαστο μέλι που συλλέχθηκε από αυτοφυή φυτά και δένδρα της Ελληνικής φύσης. Κατά την διαδικασία εξαγωγής και συσκευασίας δεν εφαρμόζεται θέρμανση και κατά συνέπεια παραμένουν ανέπαφα όλα τα πολύτιμα συστατικά του όπως ένζυμα, μεταλλικές ουσίες, κόκκοι γύρης, ζάχαρα κτλ. Η περιεκτικότητα του σε νερό είναι κάτω από 17% και έτσι το μέλι μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια ανέπαφο σε δροσερό ξηρό και σκοτεινό μέρος. Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού και δεν προκαλεί καμία αλλαγή, τόσο στη βιολογική όσο και στη θρεπτική αξία του.Ο χρόνος που θα συμβεί εξαρτάται από την αναλογία των φυσικών ζαχάρων που περιέχει το κάθε μέλι. Μπορούμε να το επαναφέρουμε στην υγρή του μορφή κρατώντας ανέπαφα όλα τα χαρακτηριστικά του αν το θερμάνουμε σε μπεν μαρί με θερμοκρασία νερού 40 έως 45 βαθμούς. Για οτιδήποτε πληροφορίες θέλετε στα τηλέφωνα 2310 763951 & 6974 32 18 15 .

14 Ιουν 2012

Το παλιούρι έκανε το θαύμα του




Μετά από ένα Μάιο με κρύο και βροχές που χάλασε σχεδόν όλα τα καλά μέρη με παλιούρια ήρθε  ο Ιούνιος και μας αποζημίωσε με πολύ καλό καιρό όπου τα όψιμα έδωσαν και συνεχίζουν ακόμη να μελώνουν τα μελίσσια μας.

Μαζί άνθισαν και οι βατομουριές και αν πάει ακόμη μια εβδομάδα έτσι καλά θα τρυγήσουμε το πρώτο ανθόμελο της χρονιάς στο βουνό.

Καλούς τρύγους σε όλους τους φίλους μελισσομπλοκάδες   








5 σχόλια:

  1. με το καλο η σοδια ειναι ευκολη υποθεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο Τασο καλη σοδεια.ενα βαζακι παλιουρομερο το θελω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμα εκανε σε εσενα το θαυμα του ας το κανει και σε μενα το παλιουρι που θα παω για εκθεση κοσμηματος χαχα να πουλησω δλδ μεγαλο το ονομα του παλιουριιιιιιιιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εισαι σιγουρη οτι θα γινει και σε σένα αρκει να το δεις με αισιοδοξία .
      Τις ευχές μου

      Διαγραφή