Απολαύστε καθαρό και ακατέργαστο μέλι που συλλέχθηκε από αυτοφυή φυτά και δένδρα της Ελληνικής φύσης. Κατά την διαδικασία εξαγωγής και συσκευασίας δεν εφαρμόζεται θέρμανση και κατά συνέπεια παραμένουν ανέπαφα όλα τα πολύτιμα συστατικά του όπως ένζυμα, μεταλλικές ουσίες, κόκκοι γύρης, ζάχαρα κτλ. Η περιεκτικότητα του σε νερό είναι κάτω από 17% και έτσι το μέλι μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια ανέπαφο σε δροσερό ξηρό και σκοτεινό μέρος. Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού και δεν προκαλεί καμία αλλαγή, τόσο στη βιολογική όσο και στη θρεπτική αξία του.Ο χρόνος που θα συμβεί εξαρτάται από την αναλογία των φυσικών ζαχάρων που περιέχει το κάθε μέλι. Μπορούμε να το επαναφέρουμε στην υγρή του μορφή κρατώντας ανέπαφα όλα τα χαρακτηριστικά του αν το θερμάνουμε σε μπεν μαρί με θερμοκρασία νερού 40 έως 45 βαθμούς. Για οτιδήποτε πληροφορίες θέλετε στα τηλέφωνα 2310 763951 & 6974 32 18 15 .

2 Φεβ 2013

Έκλεψε τα μελίσσια και αυτά ειχαν ...GPS!

   PDFΕκτύπωσηE-mail
Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και το νοικοκύρη. Αυτό αποδείχτηκε στην περίπτωση ενός 51χρονου, που έκλεψε τα μελίσσια μιας 64χρονης, τα οποία ήταν εξοπλισμένα με σύστημα GPS!
Η 64χρονη κατήγγειλε την κλοπή, με τον 51χρονο να συλλαμβάνεται για παράβαση του Νόμου περί ζωοκλοπής αλλά και παράνομη οπλοκατοχή.
Η κλοπή σύμφωνα με την παθούσα γινόταν σταδιακά, από τον Μάρτιο 2012 έως και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, από αγροτική περιοχή στον Ταυρωνίτη του Δήμου Πλατανιά, τριάντα κυψέλες μελισσών, συνολικής αξίας 4.500 Ευρώ.

Σε αγροτεμάχια της ιδιοκτησίας του δράστη βρέθηκαν 46 κυψέλες από τις οποίες οι 30 ανήκουν στη γυναίκα που τον κατήγγειλε, πράγμα το οποίο πιστοποιήθηκε από τους κωδικούς που είχαν επάνω τους.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του άνδρα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
• Ένα κυνηγετικό δίκαννο,
• Ένα κυνηγετικό μονόκαννο,
• Είκοσι οχτώ πλήρη φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και
• Έξι κάλυκες των 9mm.

Ο 51χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Πηγή

6 σχόλια:

  1. Μπράβο η γιαγιά!!!!
    Εξοπλισμένη με σύστημαGPS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ χαίρομαι! Να μάθουν όλοι οι επίδοξοι κλέφτες επιτέλους οτι δεν θα τη γλυτώνουν εύκολα.Πρέπει να το σκέφτονται εκατό φορές πριν κλέψουν έστω και μια κυψέλη.
    Όπως γράφει και ο Τάσος ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη...αγαπάει πολύ περισσότερο όμως τον νοικοκύρη.
    Ει κλέφτες, πάντα μα πάντα έρχεται η ώρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μελισσοκλέφτες ν΄ακούν και να διαβάζουν τέτοια περιστατικά μήπως και βάλουν μυαλό.
    Μελισσοκλέφτης και μελισσοκόμος είναι δυο ασυμβίβαστες έννοιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρόσφατα έβαλα και εγώ GPS εντοπισμό. Το έβαλα μετα αφού με έκλεψαν 6 μελίσσια. Για την ιστορία τα μελίσσια τα ξαναβρήκα μετά από αγγελία για πληροφορίες στον τοπικό τύπο. Το GPS είναι καταπληκτικό μάγκες. Διάρκεια μπαταρίας 6 μήνες!!! το πατεντάρει ένας έλληνας. Πολύ καλό. Για να μην θεωρηθεί διαφήμιση ψάξτε τον και βρείτε τον. ή όποιος δεν μπορεί ας μου στείλει μαιλ στο hkarageorgos@hotmail.com να του δώσω τηλέφωνο.
    Χάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το GPS είναι εδώ!
    http://klemmenikipseli.blogspot.gr/2012/12/gps-tracker.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή