Ίσως να σας είναι γνωστός ο τρόπος συγκράτησης των φύλων κερήθρας αλλά εχθές όταν κολλούσα κεριά σκέφτηκα να βγάλω φωτογραφίες για τυχόν κάποιους που δεν το έχουν διαβάσει σε κάποιο βιβλίο και απορούν όταν βλέπουν να πέφτουν από επάνω τα φύλλα από το βάρος των μελισσών και από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος
Απολαύστε καθαρό και ακατέργαστο μέλι που συλλέχθηκε από αυτοφυή φυτά και δένδρα της Ελληνικής φύσης. Κατά την διαδικασία εξαγωγής και συσκευασίας δεν εφαρμόζεται θέρμανση και κατά συνέπεια παραμένουν ανέπαφα όλα τα πολύτιμα συστατικά του όπως ένζυμα, μεταλλικές ουσίες, κόκκοι γύρης, ζάχαρα κτλ. Η περιεκτικότητα του σε νερό είναι κάτω από 17% και έτσι το μέλι μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια ανέπαφο σε δροσερό ξηρό και σκοτεινό μέρος. Η κρυστάλλωση είναι φυσική ιδιότητα του μελιού και δεν προκαλεί καμία αλλαγή, τόσο στη βιολογική όσο και στη θρεπτική αξία του.Ο χρόνος που θα συμβεί εξαρτάται από την αναλογία των φυσικών ζαχάρων που περιέχει το κάθε μέλι. Μπορούμε να το επαναφέρουμε στην υγρή του μορφή κρατώντας ανέπαφα όλα τα χαρακτηριστικά του αν το θερμάνουμε σε μπεν μαρί με θερμοκρασία νερού 40 έως 45 βαθμούς. Για οτιδήποτε πληροφορίες θέλετε στα τηλέφωνα 2310 763951 & 6974 32 18 15 .
Τασο καλό Πάσχα με υγεία σε σένα και στην οικογένεια σου .
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΟΥ
ΑπάντησηΔιαγραφήDear Thasos,very interesting method,kali doulıa efharisto.
ΑπάντησηΔιαγραφή